Wie ben ik

Mijn naam is Corrie Elders, ik ben getrouwd en moeder van twee inmiddels volwassen kinderen. Jarenlang heb ik gewerkt als directiesecretaresse in de bouwsector. Dat heb ik altijd met veel plezier gedaan. Een afwisselende baan met leuke collega’s, waar ik veel van mijn capaciteiten in kwijt kon. Maar toch ontbrak er altijd iets, ik wilde iets meer…. In 2013 heb ik mijn hart gevolgd en heb ik een lang gekoesterde wens in vervulling laten gaan: Ik ben toen begonnen met de opleiding uitvaartbegeleiding en sinds 2015 ben ik werkzaam als zelfstandig uitvaartbegeleider. Mijn verlangen om te kunnen geven en van betekenis te kunnen zijn, liggen daaraan ten grondslag. Juist als er sprake is van verlies en afscheid nemen, is de nabijheid van die ander mijns inziens zó essentieel. Ik had mijn bestemming gevonden. ‘Waar je talent en de behoeftes van de wereld elkaar kruisen ligt je roeping.’