Visie

Het verdriet van het verliezen van iemand kun je niet veranderen en moet je ook niet willen veranderen. Maar een passend afscheid kan wel helpen om het verdriet een plaats te geven. Niet zomaar een mooi afscheid, maar een bijzonder afscheid, omdat uw dierbare ook bijzonder was. Samen creëren we een uniek afscheid van een uniek mens. Een eerste stap van een moeilijk rouwproces.

 

In de dagen rondom een overlijden komt er veel op u af als naaste. Er moet dan in een respectievelijk korte tijd veel geregeld en beslist worden, terwijl uw hoofd daar eigenlijk helemaal niet naar staat. Ik wil u daarin graag steunen en waar mogelijk u ontzorgen. Ik luister, denk met u mee en reik ideeën aan. Ik kan alle tijd voor u nemen als de tijd voor u even stil staat. En zo komen we samen tot een persoonlijke vormgeving van uw afscheid. Soms helemaal out of the box en soms heel gewoon met een kopje koffie en een plakje cake. Het mag en kan allemaal. Voor mij is ieder afscheid mooi en bijzonder, omdat ieder mens mooi en bijzonder is.

Impact Uitvaartzorg wil het voor iedereen financieel mogelijk maken op een passende wijze afscheid te kunnen nemen van een dierbare overledene en zal er alles aan doen dat te realiseren.