Na de uitvaart … hoe verder

Een onwezenlijke periode breekt aan. Deze wordt gekenmerkt door het regelen van praktische zaken en het aanbreken van de periode van het gemis van de overledene en de verwerking van het verdriet.

Impact Uitvaartzorg wil er dan ook voor u zijn.

In de week na de uitvaart zal ik telefonisch contact met u opnemen en een afspraak met u maken wanneer ik langs kan komen om zeker te weten  dat alles naar wens is verlopen en hoe het met u gaat.

Ik maak een vervolgafspraak voor de week erop, waarbij ik onder andere de factuur zal aanbieden en toelichten. Tijdens dit gesprek kunnen we bijvoorbeeld ook kijken naar de mogelijkheden rondom grafmonumenten of asbestemming. Indien u dat wenst kan ik dan ook samen de bedankkaart opstellen. Uiteraard is een ‘gewoon’ gesprek ook mogelijk.