Mijn werkwijze

In het eerste gesprek hoeft niet meteen alles geregeld te worden.

ik bespreek in alle rust welke dingen als eerste moeten gebeuren en welke dingen nog even kunnen wachten. Daarom vind ik het ook vanzelfsprekend om regelmatig bij u langs te komen, zodat we alles kunnen bespreken op het moment dat het ook echt noodzakelijk is.

Impact Uitvaartzorg kan de gehele uitvaart voor u regelen, vanaf het moment van overlijden van uw dierbare tot en met de uitvaart. Ik heb hele fijne samenwerkingen met lieve en kundige collega’s en vaste medewerkers.

U kunt er ook voor kiezen zelf een actieve rol te hebben in het hele proces van het afscheid. Door praktische zaken uit handen te nemen, krijgt u de tijd en ruimte om persoonlijke keuzes te maken. Ik zie het als mijn taak om u hierbij te informeren over wat er wel en niet mogelijk is en wat mogelijke consequenties zijn van uw keuzes. Belangrijk vind ik het ook om steeds weer duidelijk te maken dat niets moet omdat het zo hoort.

Mijn uitgangspunt is: het kan anders, maar het hoeft niet anders.

Daarnaast bied ik ook een traject van voor- en nazorg aan, omdat ik vind dat de periode voor een overlijden en de periode na de uitvaart essentieel zijn voor het verwerken van rouw en verlies. Deze diensten zijn geheel kosteloos.

Impact Uitvaartzorg staat voor een eerlijke en transparante dienstverlening die gericht is op kwaliteit en waar we werken met van tevoren afgesproken prijzen. Ik hanteer eerlijke tarieven en ik bereken geen hoge marges. Wanneer er weinig of geen financiële middelen zijn, zal ik mijn uiterste best doen creatief met u mee te denken en naar mogelijkheden te zoeken om toch op een passende en unieke wijze afscheid van uw dierbare overledene te kunnen nemen.